Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Resolució de conflictes a les comunitats de veïns

Oferim un servei municipal públic i gratuït de gestió dels conflictes veïnals, amb l'objectiu de vetllar per garantir els drets i deures vinculats amb la convivència.

El servei de resolució de conflictes de comunitats de veïns i veïnes s'ofereix a tota la ciutadania de Vilafranca del Penedès i us pot acompanyar a resoldre aquelles problemàtiques que distorsionen la convivència en l'àmbit comunitari i veïnal. La finalitat serà sempre establir les bases per assolir un major nivell de convivència ciutadana.

L'equip tècnic del servei valorarà amb quines formes d'intervenció es treballar cada cas. En determinats supòsits, i en funció de l'ambigüitat de les peticions, no serà fins que s'hagi rebut a la part sol·licitant que es podrà valorar la forma d'intervenció.

> Tota la informació sobre com sol·licitar aquest servei aquí.

Accessibilitat