Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Servei de convivència

El Servei de Convivència és un servei que treballa per a tota la ciutadania de la vila, vetllant per garantir els drets i els deures i, intervenint en tota la ciutat, amb diferents eines de resolució de conflictes, per tal d’ajudar i acompanyar en les situacions que són distorsionadores de la convivència.

Des del Servei de Convivència s'ofereixen vies alternatives de resolució de conflictes a la ciutadania de Vilafranca del Penedès. La seva finalitat és la d'establir les bases per assolir un major nivell de convivència ciutadana, millorant alhora el tracte en les relacions veïnals i humanes pel manteniment d'unes condicions de vida adequades i respectuoses amb el veïnat i l'entorn.

 

Accessibilitat